Harstad Mandskors hovedside
Harstad Mandskors hovedside


Norges Korforbund

Konsert 30. oktober 2009

I samarbeid med Kåringen Senter inviterte Harstad Mandskor til Konsert fredag 30. oktober kl. 2000

Harstad Mandskor - Uerkonsert på Kåringen Senter 20091030
Konsertdetaljer
  • Konserten startet kl. 2000.
  • Billettpris: kr. 100,-
  • Kåringen Senter serverte uermiddag, viltgryte og drikkevarer som vanlig under arrangementet. Etterpå spilte Werners til dans.

Takk til Kåringen Senter fra Harstad Mandskor

Sist fredag, 30. oktober, besøkte Harstad Mandskor Kåringen Senter, etter å ha blitt invitert dit av kormedlem Tore Simonsen. Han og fru Torild eier Kåringen Senter i dag, og driver stedet sammen med noen utmerkede medhjelpere. Tore kjører til korøvelse på Tonehuset i byen hver tirsdag, noe som utgjør bortimot 500 mil i åretů

Foruten å invitere og forberede til konserten tok også Tore jobben med å markedsføre konserten i Lødingen og Vestbygda. I tillegg dro han på havet og fisket uer som ble servert til korister og publikum. Som ved flere tidligere anledninger smaker Tores nystrålede uer fortreffelig! Viltgryta og desserten var også tradisjonell og lekker mat.

Harstad Mandskor leverte en konsert av høy kvalitet. To avdelinger med til sammen 12 sanger ble servert publikum. Korets sprudlende dirigent Dag Erik Enoksen sørget for å binde numrene sammen og engasjere et velvillig publikum. Som alltid gav pianist Hans Julius Edvardsen et stødig akkompagnement. Solistene Sverre, Børge, Osvald og Eilif leverte også en prima innsats. Lokalet og stemningen var trivelig og intim, og det virket som om publikum koste seg. Vel 30 sangere og over 60 publikummere fylte lokalet bra.

Etter konsert og middag underholdt Werners med dansemusikk, og både publikum og sangere sørget for at dansegulvet ikke var tomt et eneste øyeblikk til kvelden ble rundet av ute i de små timer. Verten sjøl tro også til et par ganger med gode sangnumre.

Harstad Mandskor vil takke Torild, Tore og resten av de ansatte på Kåringen Senter hjertelig for et flott arrangement og en flott kveld og kommer gjerne tilbake ved senere anledninger!

 
Denne siden har vært besøkt 11356 ganger.
Webmaster: Bård Mathias Bergersen
Copyright©2011